Arianatori mogu biti ponosni na novu voštanu figuru svog idola!

Ariana Grande baš i nije imala sreće u prošlosti kad je reč o voštanim figurama! Ona se čak i sama požalila na jednu od njih, ali mislimo da će i ona i kompletan fandom sad biti veoma zadovoljni! Nove figura nalazi se u muzeju Madame Tussauds u Holivudu, tako da arianatori i svi ostali već imaju prilike da je pogledaju izbliza i fotkaju se sa njom!

Kao što će svaki arianator prepoznati, Ari ovde vidimo u izdanju inspirisanim njenim spotom “7 rings”, a čini se da je sve na svom mestu, do najsitnije tetovaže! Neki članovi fandoma toliko su oduševljeni da kažu kako su pomislili da je u pitanju prava Ari! Izrada jedne ovakve figure je izuzetno skup i mukotrpan posao. Da bi ona bila kompletirana, potrebno je uložiti nekoliko meseci rada i nekoliko stotina hiljada dolara. Ipak, i pored toga dešava se da krajnji rezultat ne bude nimalo sjajan! Arinu reakciju na ovo delo još očekujemo!

Ono što je još veoma interesantno a vezano je za Ari jesu najave da bi ona mogla da ima koncert u čuvenoj igri Fortnite! To otkriva sudska tužba koju je pokrenula kompanija Epic Games, a gde između ostalog piše kako su oni planirali da virtuelne koncerte u igri imaju J Balvin, Ariana Grande i Lady Gaga! Interesantno, od njih troje, nastup je za sad imao samo J Balvin.

Pročitajte još  Famoza music chart #57 - Glasajte jednom dnevno za sve pesme koje vam se sviđaju!

Po tim planovima, Ari je trebalo da ima koncert u oktobru 2020. godine, a to što se on nije desio još uvek ne znači da ga neće biti! Isto tako, navodi se i da će Fortnite dobiti tonu skinova poznatih ličnosti kao što su LeBron James, The Rock, Naruto, a među njima su i Ariana Grande odnosno Lady Gaga.

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

One thought on “Arianatori mogu biti ponosni na novu voštanu figuru svog idola!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.