Ko je stvarno uspešniji: Justin ili Taylor?

Ribbet collagefff

Poznato je da se Justin Bieber i Taylor Swift ne “mirišu” previše, a sad vidimo da su ove dve zvezde i ljuti rivali kad je u pitanju zarada u muzičkom biznisu!

Poredeći dosadašnju zaradu Jusa i Tay – kako ukupnu, tako i godišnju – magazin Hollywood Take prvo iznosi cifre vezane za 26-godišnjakinju, koja je nakon megauspešne turneje 1989 Tour svoje neto bogastvo zaokružila na skoro 280 miliona dolara, dok su procene biznis sajta Forbes da ova pevačica godišnje u proseku zaradi od 80 do 100 miliona dolara. S druge strane, magazin Time piše da je Biebsova dosadašnja neto zarada 200 miliona dolara, ali će se ta cifra svakako povećati nakon turneje Purpose, te se očekuje da će Kanađanin 2016. godine zaraditi između 60 i 80 miliona dolara. Dakle, izgleda da u muzičkoj industriji, za razliku od Holivuda, žene očito mogu da zarađuju više od muškaraca – na Biebsovu žalost.

Autor: Famoza.net
Foto: Universal Music

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  "Jelena", latino i drugi tematski vikendi: Evo šta i kad delimo od CD-ova na Famozi u decembru!

11 thoughts on “Ko je stvarno uspešniji: Justin ili Taylor?

          1. U pravu je. Zayn je počeo solo karijeru,Harry pocinje solo karijeru…mala je verovatnoca da ce se ponovo sastaviti.

          2. Harry ne zapocinje solo karijeru i oni se nisu raspali!!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.