Kim Kardashian objavila prvu fotku svoje bebe!

Kim Kardashian je jako dugo držala fanove u neizvesnosti kad je u pitanju njeno četvrto dete, sin Psalm West, pa su fanovi pravili i teorije kako bi se dete moglo zvati, a 9. maja mali Psalm je konačno rođen i par dana kasnije Kim je otkrila pratiocima i njegovo ime! Kim je od tada nešto manje objavljivala o svom sinu, ali on je juče konačno dobio svoj zasebni Instagram post!

Naime, Kim je u ponedeljak konačno objavila fotku na kojoj vidimo Psalma u krupnom planu, kako bezbrižno spava sa rukama iza glave. Sudeći po njegovom izvodu koji je procureo 23. maja, Psalm nema srednje ime, i surogat majku koja ga je rodila je porodio čuveni Dr Crane koji je porodio i Kiminu majku, pa i samu Kim kada je ona rađala decu!

View this post on Instagram

Psalm Ye

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Samo dva dana pre nego što je objavila njihovo dete, Kim je objavila fotku sa svojim mužem Kanyeom povodom njegovog rođendana! „Srećan rođendan mom mužu koji nikad ne prestaje da me oduševljava. Hvala ti za to što jesi i za sve što radiš, volim te“ napisala je Kim uz fotku.

Autor: Famoza.net

Pročitajte još  Otvoreno i o Taylor Swift: Kim, Khloe i Kourtney otkrile sa kojim zvezdama su još u sukobu!

Foto: Instagram/Kim Kardashian

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.