Da li ste to i primetili? Ariana Grande tokom nastupa na BBMA izgubila ogrlicu vrednu 170 hiljada dolara!

Nastup Ariane Grande na Billboard Music Awardsu će ostati upamćen po mnogo čemu, ali mnogi nisu primetili najbitniji detalj, a to je da je ona tokom izvođenja “No Tears Left to Cry” ostala bez skupocene ogrlice, odnosno čokera.

Nakit je tokom izvođenja pesme jednostavno odleteo sa Arinog vrata i to toliko daleko da je vladala prava panika gde je on završio, jer mu je vrednost čak 169.000 dolara! Nakon završetka nastupa krenula je detaljna potraga, a na zadovoljstvo svih, ispalo je da je čoker odleteo tačno u najdalji ćošak bine!

Kako navodi kompanija koja je Ari pozajmila nakit, pevačica i njen tim nisu krivi, već je problem mehanizam na čokeru koji se pokvario iz nekog razloga! Oni navode da se već dugo bave ovim poslom ali da im se nikad nešto slično nije desilo!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Ariana Grande

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  „Ona mi je sestra“: Ariana Grande i Nicki Minaj se svojim albumima neće trkati za prvo mesto!

7 thoughts on “Da li ste to i primetili? Ariana Grande tokom nastupa na BBMA izgubila ogrlicu vrednu 170 hiljada dolara!

  1. Dobro, ipak mislim da je preskupo dati 169.000 dolara za čoker pošto inače su jeftini, ali OK. Bitno da je on pronađen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.