Kylie Jenner: Zašto sam donirala samo 5000 dolara za oporavak šminkera

Kylie Jenner čitavog dana bila je na meti nakon što je priložila samo 5000 dolara za oporavak svog prijatelja Samuela Raude. Javnost je zamera što ona nije pokrila sve troškove njegovog lečenja umesto da traži da to urade njen fanovi koji su više hiljada puta siromašniji u odnosu na nju. Ipak, Kylie je jako besna zbog takvih komentara, pa se javnosti obratila podužom porukom na Instagramu.

Naime, Kylie kaže da je uplatila samo 5000 dolara jer je u tom momentu toliko novca nedostajalo da se pređe zadatih 10.000 dolara. Međutim, nakon toga granica je podignuta na preko 100.000 dolara, pa njena donacija ne izgleda naročito dobro, prenosi E! News.

“Ja verujem da je važno da razjasnim ovaj lažni narativ da sam tražila od fanova novac i da ne želim da platim račun ovog šminkera”, piše ona na svom Instagram Storyju. “Sam nije moj šminker a nažalost više nismo ni u kontaktu, ali radila sam sa njim pre nekoliko godina i mislim da je on divan.”

Kylie dodaje da je sluačajno čula šta se dogodilo i da je samo htela da pomogne. “Već su bili sakupili šest hiljada dolara pa sam ja dodala još pet hiljada kako bismo prešli originalan cilj. Posle toga ja sam objavila poruku da ljudi doniraju ako to žele.” Rijaliti zvezde dodaje i da joj se Samuelova porodica zahvalila na svemu i poručila da je ona samo načinila jedan ljudski čin u ovo teško vreme.

Pročitajte još  Kylie se priseća detinjstva: Govorili su o meni najgore moguće stvari!

Sa druge strane, Page Six piše o tome kako Kardashiani nastavljaju da se rasipaju novcem, pa je Kendall tako z vikend pozajmila Kyliein avion kako bi odletela iz Kalifornije do Njujorka. “Kendall je doletela u subotu, a onda se vratila nazad za Los Anđeles u nedelju. Možda je mogla da ostane kod kuće i donira novac.” Inače, ovaj povratni let košta 50.000 dolara!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Kylie Jenner

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.