Ogromno srce: Taylor Swift upoznala autističnog dečaka kom je pre dve godine donirala 10 hiljada dolara!

Taylor Swift jedna je od najbogatijih mladih pop zvezda, ali divno je kad novac dođe u ruke pravih osoba kao što je ona, jer ona uvek nađe način da pomogne ljudima!

Tako se ovih dana u medijima ponovo pominje priča o osmogodišnjem dečaku sa autizmom kom je bio potreban pas specijalno dresiran za njegove potrebe, a Tay je odmah donirala 10 hiljada dolara za njega! Preslatkog psa Reida i dečaka Jacoba dočekala je Tay u bekstejdžu na koncertu u Hjustonu, a njegova porodica je dobila i karte za prvi red za isti koncert!

„Taylor Swift je jako dobrodušna. Ona nije ni primetila problem kod mog sina, kleknula je pored njega i zahvalila mu se što je došao na koncert, naročito jer je znala da će biti glasno i haos“ napisala je Jacobova mama na Facebooku. „On joj je obuhvatio lice rukama i rekao ’ćao Taylor’! Vežbali smo to nedeljama sa njim ali opet nismo bili sigurni da će uspeti to da kaže“ nastavlja ona. Jako je lepo što Taylor ne ignoriše ovakve ljude, već ih podstiče da se osećaju kao da im je dostupno sve što posedujemo i mi.

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Taylor Swift proziva Kim Kardashian: Ona je siledžija koja me je ponizila!

4 thoughts on “Ogromno srce: Taylor Swift upoznala autističnog dečaka kom je pre dve godine donirala 10 hiljada dolara!

  1. Stvarno predivno od nje 😢❤.
    Sa dobrim razlogom je obožavam, ima jako nekulturnih i uobraženih zvijezda i izuzetci poput Taylor uvijek dobro dođu.

  2. Najljepša stvar što sam čula… Pa neka ljudi govore da je zla, neka lazu, a ona dokazuje da je dobra i velikodušna svojim djelima 💖💖💖💖💖

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.