Priznala krivicu: Ariana Grande plaća veliki novac paparacu!

Ariana Grande odnosno njen tim na udaru su fotografa koji su besni jer ona ne dozvoljava da slike koje načine na njenom koncertu objavljuju bez njene dozvole. Jedan paparaco odlučio je da joj se osveti, pa će joj sad iz džepa izbiti veliki novac, jer je ona protivzakonito koristila njegove fotke.

Naime, fotograf Robert Barbera tužio je Arianu jer je objavila dve svoje fotke koje je on načinio, a da za to nije tražila prava. On je tražio po 25000 dolara po slici kako bi mu se nadoknadila šteta. Interesantno, Ari je fotke obrisala na Instagramu, ali one još uvek stoje na njenom Twitter profilu!

U međuvremu, fotograf je odustao od tužbe, a kako se navodi, on je to uradio jer je Ariana pristala da mu isplati veliki novac kako bi se čitav slučaj što pre završio.

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Ariana Grande

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Ariana Grande: Moja kosa je ponovo zdrava!

One thought on “Priznala krivicu: Ariana Grande plaća veliki novac paparacu!

  1. To su slike nje, prema tome mislim da je imala svako pravo da ih objavi, i da paparaci su slikali, ali ona se nalazi na slikama. Uz nju sam.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.