Famoza music chart #176 – Glasajte za sve pesme koje volite!

Sve je kao nekad, uzevši u obzir da je Tini još jednom nedodirljiva, a ovog puta listom vlada njen najnoviji singl i prošlonedeljni novitet, “22”! Tini drži i preostale dve vodeće pozicije pa joj je ponovo najbliža rivalka Ariana Grande. Ova nedelja ostaće upamćena i po tome što na listi više nema Marcusa i Martinusa, jer je i njihov poslednji singl “Invited” ispao sa liste!

Ove nedelje imamo par zanimljivih noviteta, jer se na listu vraćaju Ed Sheeran, Justin Bieber i Sabrina Carpenter pa ćemo videti mogu li da ostvare značajniji uspeh.

Glasanje traje do srede, 22. maja u 12h! Broj zvezdica pored imena izvođača označava koliko je ta pesma puta bila na prvoj poziciji top liste! Glasati možete svakog dana za sve pesme koje vam se dopadaju! Vaše predloge za narednu top listu očekujemo u komentarima!

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Martina Stoessel: Divim se Seleni i Demi!

12 thoughts on “Famoza music chart #176 – Glasajte za sve pesme koje volite!

  1. Meni je ova nedelja ubedljivo najgora nedelja koju sam ikad dozivela… Poginuo je brat mog druga (sa samo 15 godina),drugarica mi se onesvestila danas u skoli,zar to vec nije dovoljno lose… A sad i Invited ispada sa liste 💔😞

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.