Justin Bieber dao veliki novac da izbegne sud!

Justin Bieber skupo je platio svoju neopreznost! Poslednjih godina paparaci vrebaju Instagram profile zvezda, a čim primete da su one objavile neku njihovu sliku, a da za to nisu dobili dozvolu, odmah pokreću tužbu! Zakoni su u tom slučaju na njihovoj strani, a oni često traže odštetu koja je veća od 100.000 dolara.

Isto je nedavno učinio paparaco Robert Barbera, znajući da će Biebs verovatno da mu ponudi novac kako bi ga ućutkao, što se na kraju desilo. On je ovih dana objavio da odustaje od tužbe, saopštenjem u kome se kaže, “Došlo je do vansudskog poravnanja, tako da čitav slučaj treba odbaciti.” Fotograf je od Biebsa tražio 150.000 dolara, ali veoma verovatno je da je prihvatio manju sumu kako bi svi izbegli povlačenje po sudu. Interesantno, Biebs je ovih dana objavio još jednu njegovu sliku, ali ovog puta sa dozvolom, pa je i to znak da su oni sad u dobrim odnosima.

Da podsetimo, ista stvar desila se i Ariani Grande ranije ove godine. U njenom slučaju, paparaco je tražio 25.000 dolara, a Ariana je reagovala tako što je obrisala spornu objavu i odlučila da se takođe nagodi sa njim van suda.

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Odeća je višak: Biebs snimljen go sa manekenkom!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.