Stara greška: Gigi Hadid na sudu zbog slike Zayna Malika!

Verovatno vam se hiljadu puta desilo da skinete ili objavite nešto na šta tehnički nemate prava, i to se, na kraju krajeva, desilo svima bar jednom. Međutim, kada to urade velike zvezde kao što je supermodel Gigi Hadid, takve stvari se odmah vide i mogu biti upotrebljene protiv njih, kao što se to dogodilo Gigi zbog jednog Instagram posta!

Verovali ili ne, Gigi Hadid će morati na sud zbog fotografije Zayna Malika koju je objavila na Instagramu, a razlog je činjenica da ta slika ne pripada njoj, već ju je radio fotograf Robert O’Neil. Robert sada koristi priliku da izvuče koliko god novca može, pa je u Njujorku podneo tužbu protiv Gigi, pri kojoj zahteva da ona prizna da je oštetila njegova prava i da mu isplati 150 hiljada dolara.

Gigi je već imala problem ovakve prirode prošle godine kada je objavila svoju fotku koju je zapravo radio običan paparaco koji ju je kasnije tužio – iako je Gigi tada odavno obrisala objavu, ono što jednom izađe na internet nikada se ne obriše zaista, tako da nije mogla ništa da uradi da “zataška” to.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Gigi Hadid

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Počinje finale: Glasajte za omiljene pesme u 2017. godini!

One thought on “Stara greška: Gigi Hadid na sudu zbog slike Zayna Malika!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.