Addison Rae oterana sa UFC crvenog tepiha jer “krade posao” novinarima!

Iako Addison Rae odavno nije kraljica TikToka jer ju je prestigla Charli D’Amelio i stigao ju je Khaby Lame, ona je bez sumnje jedno od lica nove generacije, a takva lica često rade javne poslove koji im i nisu u opisu rada. Na primer, TikTokeri vole da intervjuišu ljude iako nisu novinari, a zbog svoje slave ih kompanije i traže – UFC je tražio Addison da vodi program crvenog tepiha, ali već je oterana odatle!

Samo dan nakon što je objavila da će intervjuisati na crvenom tepihu UFC-a, Addison se oglasila da javi sveže vesti: “Nema veze, zbog vas sam već otpuštena” tvitovala je zvezda. Ovim tvitom TikTokerka aludira na lavinu hejta koju je u tvitovima dobila zbog svoje “nove pozicije”, prvenstveno zbog novinara koji su se za ovo mesto godinama školovali.

“Nijedan influenser nema nikakvu samosvest, uzimati posao od drugih nije lepo, hvaliti se nečim za šta nisi kvalifikovan te ne čini posebnim” uglavnom su tvitovi na ovu temu. Addison nije imala izbora nego da se povuče.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Addison Rae

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Addison Rae i Bryce Hall potvrdili da su u vezi i objavili detalje o raskidu!

One thought on “Addison Rae oterana sa UFC crvenog tepiha jer “krade posao” novinarima!

  1. Isto kao da im je ona kriva što nju traže. Da su hteli novinara, uzeli bi novinara. Tviter pahuljice bi trebalo da se spuste na zemlju jer samo prave dramu gde god se pojave, iako sebe vide kao spasitelje sveta i zaštitnike slabijih

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.