Addison Rae o jezivom iskustvu sa fanom: Plakala sam, trčala i tresla se

Addison Rae je preko noći (i TikToka) došla do vrhunca slave, dobila ulogu u filmu u kom je uvek želela da glumi, u rimejku “She’s All That,” snimila svoju prvu pesmu “Obsessed” i uradila mnoštvo intervjua i editorijala. Mlada zvezda ima toliko posla da ne zna šta će pre, njen fandom nekontrolisano raste, a sa tim nailaze i potpuno novi problemi – progonitelji i fanovi koji su opasniji nego što se to čini. Ona je o jednom takvom neprijatnom iskustvu već progovorila.

Addison je na svom podkastu “That Was Fun? With Addison & Sheri” 13. maja pričala o najjezivijem iskustvu sa fanom ikada, i moramo priznati da jeste jezivije nego što zamišljate! Sve se dogodilo ispred kuće u kojoj je nekada živela.

“Čula sam prvo jako udaranje vrata automobila, ispred svoje kuće. Pomislila sam, ‘koji je ovo đavo?’ ali nisam tome pridavala značaj jer, jelte, ipak živimo oko ljudi. Onda sam samo čula nekoga kako iz petnih žila viče moje ime. To je bio nepoznat muškarac i bila je ponoć, pa je sve bilo još jezivije. Popela sam se gore što sam brže mogla, trčala sam preko stepenica. Plakala sam i tresla se. Vikala sam ‘tata, neko ispred kuće viče moje ime’. Moja soba je čak imala klizna vrata i nije postojala brava ni ključ, mogao je da uđe ko god hoće” priča Addison jezivu priču.

Pročitajte još  Bezobrazno: Addison Rae dobija užasne hejt komentare jer igra Among Us

Addison je zaključila priču kada je njen tata izašao ispred da vidi ko je to, ali je osoba nestala – čulo se samo kako se automobil odvozi što brže i što dalje od njih, što dokazuje da je neko definitivno bio tu. “Srce mi je sišlo u pete, nisam se nikad tako uplašila” zaključuje ona.

Ovakve neprijatne situacije često se dešavaju zvezdama – mogi prođu još gore, pa im u kuću i upadne nepoznat muškarac, i mnogi imaju loše namere i neuravnoteženi su.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Addison Rae

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Addison Rae otkriva zašto je u potpunosti za ljubav prema sebi usled svog raskida sa Bryce-om Hall-om

One thought on “Addison Rae o jezivom iskustvu sa fanom: Plakala sam, trčala i tresla se

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.