Ariana Grande se udaje na leto, evo kakve planove ima za sad!

Ariana Grande i Dalton Gomez zaljubljeni su kao nikada pre, i tu ljubav često prikazuju i na društvenim mrežama. Ari je hvaljena kod svojih kolega kao jedna divna osoba, a to sveže potvrđuju i Lady Gaga i Demi Lovato, koje je nazivaju prijateljem! Dalton je očigledno prepoznao to i zna kako da tretira Ari kako treba, a doba karantina dalo im je šansu da se upoznaju kao sa nijednim Arinim dečkom kao do sad, tako da verujemo da Ari nije pogrešila što je Daltonu rekla da. Ostaje da vidimo kakvi su njihovi planovi za venčanje, a prve skice plana već iskaču svuda!

Kako prenosi Us Weekly, Ari i Dalton ne žele “svadbetinu”, a to svakako ne bi ni bilo izvodljivo usled pandemije korona virusa, tako da su se njihove želje i mogućnosti u tom kontekstu poklopile: “Venčanje Ariane i Daltona dogodiće se negde u rano leto. Merkaju više prostora u raznim gradovima, ali najverovatnije će izbor biti Kalifornija” otkriva insajder blizak budućim mladencima.

“Oboje su sigurni da žele malu i intimnu atmosferu na svadbi, ništa veliko i grandiozno neće se dogoditi dok vreme ne dozvoli, dok ne bude sasvim bezbedno” dodaje izvor takođe.

Ljubav cveta među njima, ako je to uopšte moguće, još više nego na početku veze! “Oni su doslovno opsednuti jedno drugim. Provode skoro sve vreme zajedno. On obožava da joj poklanja pažnju i ljubav a ona u tome uživa. Svi Arianini prijatelji, kao i njena porodica, obožavaju Daltona” priča se takođe. Ovo je već drastična razlika, ako uporedimo da Petea Davidsona, bivšeg verenika Ari, nije voleo niko iz njene okoline.

Pročitajte još  Anastasija nam šalje kviz o albumu "Dangerous Woman"!

Ariani je takođe ova pandemija u neku ruku dosta pomogla, jer je prvi put dobila šansu da u vezu uđe i da ostane van reflektora sa tom osobom, i da konačno uspe skroz da ga upozna. Očigledno je to pravi recept!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Ariana Grande

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

One thought on “Ariana Grande se udaje na leto, evo kakve planove ima za sad!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.