Addison i Bryce definitivno raskinuli, njega predstavljaju kao negativca!

Addison Rae i Bryce Hall konstantno su hodali po tankoj žici, i delovalo je da će njihova veza kad-tad pući, ako nije već bezbroj puta i pucala, kako su mediji često navodili. Oko njih javljale su se kontroverze za koje su ljudi sumnjali da su “iscenirane” da bi njih dvoje postali slavniji TikTokeri, a onda su oni sve demantovali i tvrdili kako je njihova ljubav iskrena. Njih je često bio glas i da Bryce vara Addison, i u jeku tih optužbi, oni su zaista raskinuli.

Ovaj put je zaista jasno, a to prenosi i E! News – Addison naziva Brycea svojim bivšim dečkom! Insajer za ovaj portal takođe je potvrdio da su njih dvoje postali toliko zauzeti oko karijera da se njihova ljubav ugasila.

Da podsetimo, Addison je debitovala kao pevačica pre nekoliko dana, i to je takođe privuklo dosta hejt komentara! Ipak, da sve bude još više očigledno oko raskida, Addison je o svojoj debi pesmi “Obsessed” pričala pominjući Brycea kao bivšeg dečka!

“Noć pre nego što smo snimili ovu pesmu, vozila sam se do studija, odbacila sam kolima svog bivšeg, odnosno tadašnjeg momka. Pogledao me je i rekao ‘Opsednut sam tobom’, a ja sam mu odgovorila ‘Ja takođe’. Tako je nastala ideja” ispričala je Addison. “Svog bivšeg” jasno poručuje da Bryce više nije u igri!

Pročitajte još  Hiljade i milioni: Koliko zarađuju i ko su najplaćeniji TikTokeri?

“Ipak, nisam htela to stvarno da kažem, nisam htela da ispadne da sam opsednuta samom sobom, ja sam zapravo htela da kažem da sam i ja njim opsednuta, pa sam samo dodala: ‘Znaš šta, i ja sam opsednuta tobom'”, dodala je novopečena pevačica.

Dok Addison skuplja preglede kao pevačica, Bryce se žali na društvenim mrežama da je on iz ovog raskida izašao kao najgori: “Mediji me trenutno predstavljaju kao negativca i to je preglupo, stvarno jadno” napisao je on.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Bryce Hall

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Addison Rae odgovara na tračeve da se rešila starih prijatelja zbog slave!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.