A mi? Little Mix dodaju nove datume za svoju turneju!

Little Mix nakon izlaska albuma lagano planiraju i svoju koncertnu turneju, a sad su dodale i nova četiri datuma u periodu od 4. oktobra do 8. oktobra. Ipak, to makar u ovom momentu nema puno veze sa nama.

Devojke su daleko najpopularnije u Ujedinjenom Kraljevstvu i Irskoj, pa ne čudi što su i svi do sad objavljeni datumi vezani za ove zemlje. Nova četiri datuma se baš tiču Irske, Severne Irske i Škotske, ali nama je interesantno makar videti da je najniža cena karata oko 37.5 evra. To je za naše standarde dosta, ali vodite računa da su karte u tom delu sveta po pravilu najskuplje, i da se spuštaju za druge regione.

Little Mix su već ranije nagovestile da će ići na pravu evropsku turneju, pa samim tim postoje i šanse da nas posete – mi smo to već predložili nekim organizatorima! Do tad, možemo samo da pratimo situaciju i da se nadamo da će devojke prvo ići na promo turneju koja bi mogla da obuhvati i nas!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Little Mix

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Kao u hororu: Zašto Jesy Nelson živi u neljudskim uslovima?
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

2 thoughts on “A mi? Little Mix dodaju nove datume za svoju turneju!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.