Skoro da ih više nema: BTS prodali 280.000 karata za svoju turneju!

Karte za BTS koncerte su veoma skupe za naše standarde, ali momci imaju toliko koncerata na predstojećoj turneji da ih fandom svakako kupuje. O tome najbolje svedoči da iako je do turneje ostalo tri meseca, karata više gotovo da nema!

Podaci govore da je BTS prodao svih 180.000 karata u Severnoj Americi i još 100.000 u Evropi. Na našu velku žalost, turneja je sad vrlo skromna, što znači da je planirano samo sedam koncerata u Evropi. Nade da će biti dodato još datuma na novim lokacijama još postoje, ali rekli bismo da su veoma male. Čini se kao da i je BTS menadžment potcenio grupu pa nisu zakazali više koncerata.

Mi bismo ipak voleli da fandom ne gubi nadu, jer sve što se dešavalo ove godine ipak uliva optimizam. BTS i koncert u regionu će biti važna tema u narednom izdanju Famoza Newsa koje ćemo objaviti do sredine ovog meseca.

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Politika odlučuje sudbinu BTS-a, postoji samo jedna pozitivna opcija

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.