Taylor Swift najavila nove datume koncerata ali to ne deluje nimalo dobro po nas!

Taylor Swift nastavila je da proširuje svoju “Reputation” turneju novim datumima a sad je na red došla turneja po Australiji koju je zakazala za oktobar i novembar naredne godine. Ako vam se čini da to nema puno veze sa nama, čini nam se da se varate!

Pođimo ipak redom – Taylor će sa nastupima u Australiji krenuti 19. oktobra a oni će sa završiti 6. novembra, što će verovatno biti i kraj turneje, makar za 2018. godinu. Da podsetimo, Taylor već od proleća naredne godine kreće sa nastupima u Americi a samo će na kratko boraviti u Velikoj Britaniji i Irskoj gde će održati par koncerata. Naravno, svi koncerti su isključivo na stadionima! Ako se pitate kako ona misli da drži koncerte napolju zimi, radi se naravno o tome što su u Australiji obrnuta godišnja doba tako da će tamo u oktobru i novembru uveliko biti proleće!

Šta sve ovo znači? Prvo, da Taylor neće ići na turneju po Evropi naredne godine – u najboljem slučaju, to će se desiti od aprila 2019. godine. Drugo, valjda svi muzičari (uključujući Selenu, Katy Perry, Arianu Grande, Justina Biebera…) turneju uvek završavaju u Australiji i Novom Zelandu što pojačava bojazan da će kontinentalna Evropa i ovog puta biti izostavljena!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Ryan Seacrest

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Nastavlja se besmisleno suđenje protiv Taylor Swift za krađu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.