Kao u hororu: Zašto Jesy Nelson živi u neljudskim uslovima?

Devojke iz Little Mixa zarađuju na milione ali da neko to ne zna, na osnovu nove fotke Jesy Nelson pomislio bi da je ova devojka socijalni slučaj jer živi u velikom siromaštvu!

Jesy je tako objavila fotku iz svog stana a prostorija u kojoj je bila a izgleda baš jezivo! Dotrajali i prljav pod ne odaju baš lepu sliku a to ne čine ni oguljeni zidovi. Sve je još tužnije kad se zna da je fotka nastala tokom dočeka Nove godine!

Naravno, svima je jasno da Jesy nije bankrotirala ali pravo je pitanje zašto je odabrala ovu prostoriju za fotkanje? Kako ona živi u toj kući, očigledno je da postoje sobe koje su u dobrom stanju! Osim toga, mnogi su zabrinuti i time što je ona direktno ispod zavesa ostavila upaljenu sveću, kao da priziva neku nesreću. Godina je tek počela ali ova slika slobodno može u finale izbora za najčudniju!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Jesy Nelson

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Famoza music chart #97 - Glasajte za koliko god želite pesama svakog dana!

3 thoughts on “Kao u hororu: Zašto Jesy Nelson živi u neljudskim uslovima?

  1. Ne mora da znaci da ona zivi tu,mozda je to samo neki prostor gde je proslavljala Novu godinu,ili nesto slicno

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.