“Polako Justine”: Justin strastveno obasipa Hailey poljupcima na hokejaškoj utakmici!

Justin i Hailey Bieber zajedno su proslavili Haileyin rođendan i Dan zahvalnosti u krugu porodica, a po završetku proslava par je ostao u Kanadi i viđen je na jednoj hokejaškoj utakmici!

Ovog puta Justina nismo bili u prilici da vidimo na terenu, već su on i njegova žena Hailey sedeli u loži gledajući meč Toronto Maple Leafsa. Kamera se u jednom trenutku okrenula ka slavnom paru i uhvatila je poseban momenat – veoma strastvene poljupce Justina Biebera i Hailey Baldwin!

Mada, kada pogledate snimak, možete videti da Hailey ovo nije očekivala i da je sa iznanađenjem primila nekoliko poljubaca od svog muža. Jedan od prisutnih navijača je snimio sve i podelio kraći video na svom Twitter profilu uz natpis: “Polako Justine…”. Izgleda da je Jus baš zaljubljen!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Selma nam predstavlja svoj Twitter posvećen Biebsu, ?Justin?
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.

2 thoughts on ““Polako Justine”: Justin strastveno obasipa Hailey poljupcima na hokejaškoj utakmici!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.