Justin Bieber kažnjen zbog nepojavljivanja na sudu, oduzeto mu pravo da se brani!

Justin Bieber ipak će morati da snosi posledice svoje odluke da izbegava suđenje po optužnici svog bivšeg komšije kome je već platio 80.000 dolara zbog toga što mu je kuću gađao jajima još 2014. godine!

Iako je Jus platio tako veliki novac, iako je čak i bio osuđen na društveno koristan rad, komšiji Jefffu Schwartzu to nije bilo dovoljno, pa ga je sad tužio za navodne psihičke traume. Međutim, kako se Biebs nije pojavljio na zakazanim suđenjima, sudija je odlučio da ga kazni time što će mu zabraniti da kaže bilo šta u svoju odbranu! Sem toga, on će morati i da plati kaznu od 7500 dolara.

Ukoliko Jus izgubi suđenje, on će morati da plati veliku količinu novca, ali makar nije u opasnosti da ode u zatvor. Ovo je valjda i poslednje zaostalo suđenje Justinu, iz njegovog najtežeg perioda kad je često izazivao nevolje i čak završio i u zatvoru.

Autor: Famoza.net
Foto: Twitter

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Cena slave: Fanovi spopadali Justina Biebera na lokalnom vašaru! (Video)

5 thoughts on “Justin Bieber kažnjen zbog nepojavljivanja na sudu, oduzeto mu pravo da se brani!

  1. Te komsije vec 5 godina bukvalno strepe jer im je pogodio kucu sa nekoliko jaja!Ja bih volela da mi je Bibs komsija!!!
    P.S.NIJE MI JASNO DA LI SU ONI PROSLI PSIHICKI TEST I STA SU ZAKLJUCILI?!

  2. Nije lijepo da Justinov komšija iskorištava to što mu je Justin gađao kuću jajima još 2014.godine, pa platio mu je mnogo novca. Šta je par jaja? (dao je dovoljno novca da kupi novi stan) Uostalom, Justin se mnogo promijenio. 😗

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.