Lisa i Lena: Uvek smo znale kako da se razlikujemo od drugih!

Svet je prosto preplavljen zvezdama društvenih mreža – toliko ih je da je više teško pohvatati ko šta radi ali Lisa i Lena uvek nekako odskaču. Kako devojke kažu u novom intervjuu, to im nije teško.

“Uvek smo imale naš stil i tako smo se razlikovale o drugih, priča Lisa. Zbog toga nam je i jako važno kako izgledamo” ističu ona i dodaje, “Važno nam je da nosimo nešto iz naše kolekcije. Recimo, pantalone koje se šire prema dnu, to nam se jako dopada.” Devojke su se osvrnule i na svoju Musical.ly karijeru pa otkrivaju da postoje pesme koje će zauvek izbegavati iako im se sviđaju!

“Ima skroz kul pesama ali nažalost, u njima ima ružnih izraza. Od takvih pesama se uzdržavamo”, kaže Lisa. “Važno nam je da smo spontane. Naravno, planiramo koreografije, ali obično ispadne nešto spontano”, dodaje Lena. “Ne treba da se pretvarate da ste neko drugi, budite ono što jeste. Ako se pretvarate da ste nešto što niste, jednom kad vas ljudi budu videli to će i shvatiti!”

Pročitajte još  Aleksandra šalje kviz o Lisi i Leni!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Lisa i Lena

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

6 thoughts on “Lisa i Lena: Uvek smo znale kako da se razlikujemo od drugih!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.