Fanovi besni: Kylie Jenner koristi filter dok reklamira svoju šminku!

Kylie Jenner, kao i ostatak njene Kardashian-Jenner porodice, obožava da se igra filterima i fotošopom, i to je istina koju više ni oni ne mogu da demantuju jer su više puta ismevani i kritikovani. Ipak, trebalo bi znati da je prodaja šminke delatnost pri kojoj korišćenje filtera nema nikakvog smisla, jer šminka modifikuje našu facu koliko i filter, koji zatim modifikuje šminku. Kylie to očigledno ne razume!

Kao što ćete videti u videu ispod, Kylie se u novoj objavi o svojoj kolekciji šminke smeška uz filter koji joj je dao “sjaj u očima”, te ovaj video izgleda fejk i ne prikazuje šminku autentično. “Moji proizvodi su čisti, veganski i prelepi, prosto znam da ćete ih voleti” kaže ona, ali gde je realan izgled proizvoda? To se mnogi pitaju i mnogo fanova je već razočarano zbog ovog poteza!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner)

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Kylie Jenner

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Pročitajte još  Kylie Cosmetics se privremeno zatvara!
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu i već deset godina gradi svoje ime i status u novinarstvu, PR-u i marketingu u oblasti muzike. Muzika je smisao njenog života i hrana za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.