Billie Eilish o Justinu Bieberu: Mnogo mi je pomogao, volim ga!

Billie Eilish je ovih dana objavila album “Happier Than Ever” (naslov sam sugeriše kako se njen život promenio!), radila je na svom BBC dokumentarcu i mini koncertu, a sada priča i da joj je njen idol iz detinjstva, Justin Bieber, dao razne savete o slavi. Čini se da pevačica zaista živi jače nego ikad!

Naime, Billie je za SiriusXM pričala o Justinu kao i uvek samo najbolje, a ovaj put je otkrila i kakve interakcije ima sa njim! “On je najslađa beba na svetu, ja njega mnogo volim. On mi je već i dobar prijatelj, i dao mi je mnogo saveta naročito vezanih za borbu sa popularnošću. Nekad se samo javi i priča mi o stvarima koje mi znači da čujem, divno je imati ga” zaključuje ona.

Kao što vidite na slici iznad, Billie zaista izgleda srećnije nego ikada, jer je skočila u bazen u odeći i ima širok osmeh na licu. Divno je videti je ovakvu!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Billie Eilish

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Preselo mu: Izbila tuča nakon BRIT Awardsa, Biebs napustio zabavu!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.