Probajte: Evo kako i vi možete instalirati novi filter Kylie Jenner na Instagramu!

Fanovi prave ogromnu pometnju ovih dana na Instagramu, jer mnogi primećuju da im nedostaje Kylie Jenner filter koji je zvezda nedavno kreirala. Ipak, možda možemo da vam pomognemo!

Prvo proverite da li pratite Kylie i na njenom ličnom nalogu, @kyliejenner, jer je i to jedan od uslova, iako možda već pratite njen nalog Kylie Cosmetics – filter vam svakako i služi za to da vidite koja nijansa šminke bi vam najbolje pristajala. Ako ste to proverili i još uvek vam filter ne radi, ažurirajte svoj Instagram na najnoviju verziju, sačekajte par minuta, i sve bi trebalo da proradi!

Ovaj filter verovatno će još više pomoći da se Kylie Cosmetics dobro prodaje, jer će korisnici ovako na sebi moći da vide koliko im stoji koja nijansa, i tako će sigurno poželeti još više da je naruče! U pravo vreme dolazi i Kylieina nova kolekcija, koja će imati 21 nijansu za njen 21. rođendan – kolekcija izlazi 6. avgusta, a prelepu paletu možete videti već sad na Kylieinom Instagramu!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Kylie Jenner

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Opet...Kylie Jenner optužena zbog lošeg fotošopa!

2 thoughts on “Probajte: Evo kako i vi možete instalirati novi filter Kylie Jenner na Instagramu!

  1. Famozo, da li biste vodili opet sledeće godine u Budimpeštu na Tininu novu turneju/ koncert ako ga bude bilo?
    Hvala na odgovoru 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.