Sad je vole: Kylie Jenner nazvala svoju kolekciju šminke po pesmama Taylor Swift!

Ah kako se stvari menjaju kad stigne naređenje! Nakon što je otkriveno da je Kim Kardashian primorana da se mane vređanja Taylor Swift jer su sad deo iste kompanije, oglasila se i Kylie Jenner koja je odlučila da svoju novu kolekciju kozmetike nazove upravo po Tayinin pesmama!

U kolekciji se tako nalazi sjaj za usne koji je Kylie nazvala “Story of Us” dok lajner nosi ime “Forever and Always”. Swiftieji, pa i šira javnost verovatno dobro znaju ove Taylorine pesme! Treba reći doduše da je samo Kim bila u otvorenom sukobu sa Taylor, ali mora se priznati da su je ostale sestre ignorisale i nisu se baš trudile da smire situaciju.

Ovaj potez može se tumačiti kao način da Kardashiani i Jenneri dodatno pokažu naklonost prema Taylor, ali i možda da ju je Kylie oduvek podržavala, ali da je jednostavno morala da ćuti. Šta god da je istina, važno je da je još jedan besmislen sukob završen!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Kylie Jenner

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Kylie Jenner: Pozajmljujem gaće od Kendall ali ne bismo nikad bile drugarice da nismo sestre!

3 thoughts on “Sad je vole: Kylie Jenner nazvala svoju kolekciju šminke po pesmama Taylor Swift!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.