Znate li zašto Kylie Jenner ne koristi parfem?

Kylie Jenner važi za jednu od najbogatijih zvezda na svetu i sebi može da priušti koji god komad garderobe, šminke, ili kozmetike poželi. Ona je samo prošle godine potrošila preko 130 miliona dolara na svoje komoditete, a opet, postoji nešto za na šta mnogi daju stotine, pa i hiljade dolara, dok Kylie potpuno odbija da ga nosi. To nešto je parfem, zaštitni znak skoro svake osobe.

Kylie je godinama delila svoje favorite iz različitih sfera lepote sa svojim fanovima, a ono što nikad nije pominjala je svoj omiljeni parfem, što je fanove nateralo da se zapitaju – koji parfem Kylie koristi ako ga uopšte i koristi? Kylie je rešila sama da odgovori na to pitanje, pa je za časopis Glamour rekla da ne voli jake parfeme jer od njih dobija užasne glavobolje – ako nekad i hoće da miriše lepo poprska se nekoliko puta poznatim sprejem iz Victoria’s Secreta – Coconut Passion, favoritom devojaka širom sveta. Takođe je rekla da joj se sviđa linija parfema njene sestre Kim, tačnije originalni parfem iz te kolekcije.

Pošto što se tiče parfema nema favorita, Kylie to nadoknađuje mnogim drugim korisnim savetima za kupovinu proizvoda – njen omiljeni puder je Makeup Forever Ultra HD Foundation, kao i Chanel Sunscreen Powder Foundation. Takođe, Kylie voli da puder stavlja nakon senke, da se senka ne bi rasipala i umrljala ono što je uradila sa puderom. Pored svojih senki za oči iz Kylie Cosmetics, ona je fan Vice 3 Palette brenda Urban Decay. Kada završi sa šminkom, favorit za setovanje lica joj je Urban Decay All Nighter Makeup Setting Spray.

Pročitajte još  Svaki dan druga priča: Kylie Jenner ipak nije sa Travisom Scottom, planira da se preseli u Njujork?

Što se Kylienog lica tiče, njeni tretmani koštaju preko $3000, pa ne mislimo da ih je vredno pominjati u zemlji u kojoj je prosečna plata deset puta manja od te sume, ali što se tiče proizvoda koje koristi za negu lica, većina njih se može naći u Sephori po ceni ne većoj od $30.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Tijana Minić je urednica portala Famoza.net. Strast prema pisanju otkrila je rano u detinjstvu i za svojih 18 godina oprobala se u blogovanju, novinarstvu, pisanju pesama, priča i eseja. Studira psihologiju i kreativno pisanje na Seton Hall univerzitetu u New Jerseyu. Obožava da komunicira sa publikom za koju piše i volela bi da dobija što češći feedback od pratilaca Famoze.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.