Kylie Jenner spiskala preko 130 miliona dolara za godinu dana!

Da nije protesta, u Americi bi glavna tema bila Kylie Jenner, za koju se ispostavilo da izgleda nikad nije ni bila milijarderka. Nakon što je Forbes utvrdio da je ona lažno objavljivala da zarađuje više nego što je istina, sad se ispostavilo i da se ona baš rasipala novcem!

Kako piše Daily Mail, Kylie je tokom 2019. godine spiskala 130 miliona dolara kupujući više kuća, pa čak i privatni avion! Samo avion koštao ju je između 50 i 70 miliona dolara, a koliko je to skupa stvar, najbolje govori što ona svak egodine mora da plaća njegovo održavanje u vrednosti od pet miliona dolara. Pritom, Kylie se odlučila za tako veliki avion da sa njim uopšte ne može da sleće na manje, privatne aerodrome!

Nakon toga, Kylie je u aprilu kupila kućerinu u vrednosti od 36,5 milioan dolara u Holmbi Hilsu, ali i plac vredan 15 miliona dolara! Sem toga, ona je kupila još zemlje gde takođe planira da gradi. Kako prenosi Page Six, Kyliene sestre su zabrinute zbog toga što ona radi. “Tačno je, ona ima mnogo novca, ali isto tako izgleda kao da ne shvata da to može lako da prokocka”, priča jedan izvor. Ako se pitate gde je logika u ovoj priči, vratimo se na priču o avionu – kao što smo rekli, samo njegovo održavanje Kylie godišnje košta pet miliona dolara, na stranu što on sa svakom godinom gubi na vrednosti jer jednostavno stari! Slična situacija je i sa silnim kućama koje Kylie ima – održavanje svih tih imanja košta je na milione svake godine, a jednog dana kad bude htela da ih proda, to neće moći ni približno da povrati.

Pročitajte još  Humana misija: Kylie Jenner usvojila odraslog tigra, drži ga u dvorištu!

Inače, iako je pre nekoliko dana rekla da joj titula milijarderke ne znači ništa, postupci njenog advokata govore suprotno! On sad kaže da je Forbes slagao i zahteva od kompanije da povuče svoje reči. Međutim, u Forbesu kažu da to neće uraditi jer su Kylie istraživali mesecima i nedvosmisleno zaključili da je ona obmanula javnost.

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Kylie Jenner

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.