I to postoji: Kylie Jenner angažovala trenera za trudnoću!

Kylie Jenner troši veliki novac kako bi spremno dočekala svoje prvo dete. Nakon izveštaja da je ona do sad već potrošila 70.000 dolara na bebi opremu, mediji tvrde da je ona sad angažovala osobu koja će joj pomoći da trudnoću iznese na što bolji način.

“Ona je angažovala trenera koji joj pomaže kad je reč o ishrani i vežbanju a kad bude u kasnijoj fazi trudnoći, krenuće i sa posebnim treningom”, priča jedan izvor za Radar Online. “Kad je reč o Kylie, ona jednostavno ne želi da rizikuje.” Kako posao ne sme da trpi, Kylie je već angažovala čak četiri asistenta da joj pomažu a tu su i dva dodatna radnika obezbeđenja.

Sve ovo su troškovi koji se mere desetinama hiljada dolara ali za Kylie koja zarađuje milione od svoje linije kozmetike to i ne predstavlja značajno izdvajanje! Interesantno, još niko od Kardashiana nije zvanično potvrdio trudnoću ali već samo ćutanje govori da se čeka idealan momenat za to.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Kylie Jenner

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Obožavana: Porodica obasipa Kylie Jenner poklonima i ljubavlju za njen 21. rođendan!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.