Možete li nabrojati sve serije i filmove u kojima je Ariana Grande glumila?

Ariana Grande stekla je planetarnu slavu kao pevačica i prvenstveno glumica, počevši rano, na televiziji Nickelodeon. Iako Ariana nakon početka svoje muzičke karijere nije preterano zalazila u glumačku branšu, ona je svakako imala nekoliko uloga, od kojih za neke možda niste čuli iz prve ruke.

Ariana, iako odlična glumica, nakon što je započela muzičku karijeru nije imala mnogo velikih uloga, ali bi nas povremeno počastila pojavljivanjem u nekoj seriji ili emisiji, pa čak i filmovima. Ovo su njene dosadašnje uloge, a mi se u budućnosti nadamo nekim malo većim.

Victorious

Ari je početak svoje karijere imala u TV seriji Victorious, koja je prošle godine imala svoju desetogodišnju proslavu. Ari je tu glumila šarmantnu, ali pomalo izgubljenu Cat, koja je osvojila srca starije i mlađe publike. Takođe, već tu možemo nazreti njen neverovatni pevački talenat.

Sam & Cat

Sam and Cat je serija koja je prvobitno trebalo da ima samo 20 epizoda, međutim imala je čitavih dodatnih 15, znači 35. Ariana je nakon završetka serije 2014. godine otpočela svoju muzičku karijeru, koja uspešno traje i dan-danas.

Scream Queens

Ari je 2015. imala sporednu ulogu u seriji Scream Queens kao Sonya Herfmann. Prvobitno je trebalo da se pojavi u samo jednoj epizodi, međutim toliko joj se svideo projekat da je imala malo veću ulogu od toga.

RuPaul’s Drag Race

Pročitajte još  Famoza music chart #181 - Glasajte za sve pesme koje volite!

Ariana se u ovom rijaliti šou pojavila u sedmoj sezoni kao gost i otpevala svoj tadašnji hit Break Free.

Zoolander 2

Mnoge poznate ličnosti pojavile su se u ovom filmu, pa i Ariana, koja ima jako malu sporednu ulogu.

Wicked Movie

Ovo još nije sigurno, ali šire se glasine da će Ariana igrati u filmskom rimejku ovog poznatog mjuzikla.

Autor: Famoza.net

Foto: Scream Queens screenshot

The following two tabs change content below.
Tijana Minić je urednica portala Famoza.net. Strast prema pisanju otkrila je rano u detinjstvu i za svojih 18 godina oprobala se u blogovanju, novinarstvu, pisanju pesama, priča i eseja. Studira psihologiju i kreativno pisanje na Seton Hall univerzitetu u New Jerseyu. Obožava da komunicira sa publikom za koju piše i volela bi da dobija što češći feedback od pratilaca Famoze.

4 thoughts on “Možete li nabrojati sve serije i filmove u kojima je Ariana Grande glumila?

  1. Zaboravili ste Kidding ( Piccola Grande ), Swindle, Hairspray live i još je posudila glas u par animirana filmova ! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.