Potraga za Nayom Riverom još traje, telo možda ne bude pronađeno

Juče smo, nažalost, kao i ostatak sveta preneli neprijatnu vest da je mlada glumica iz serije “Glee” Naya Rivera trenutno glavna tema svih medija, jer je sa sinom otišla na jezero Piru, a par sati kasnije na brodiću je nađen samo njen sin, dok se ne zna šta se sa njom dogodilo. Potraga je i danas u toku, sa tvrdnjama policije da su nažalost velike šanse da je Naya mrtva i da telo možda ni ne može da se nađe.

Već je prošao jedan ceo dan otkada je Nayin četvorogodišnji sin Josey pronađen sam na brodiću usred kalifornijskog jezera Piru, a potraga za Nayom ponovo je pokrenuta nakon pauze zbog mraka. Ovoga puta za njom traga dupli broj ljudi u odnosu na prvu etapu pretrage, a po rečima lokalnog šerifa, nema druge mogućnosti osim da se ona udavila. Praktično se čitava ekspedicija svodi na to da ekipa traži u najvećim dubinama jezera ne bi li pronašla njeno beživotno telo. “Nema znakova kriminalnih radnji, i čini se da ovo nije ništa osim nesrećnog slučaja” takođe je izneo šerif u javnost.

Najveći problem u pronalaženju Nayinog tela je mrak i dubina jezera. “Jezero je veštačko, nije prirodno i vrlo je duboko. Postoje problemi sa vidljivošću na određenoj dubini, a noću se ništa ne vidi” dodaje šerif. Policija već smatra da će se njeno telo teško pronaći.

Šerif je objavio i fotke i video gde su Naya i njen sin viđeni pre nego što su otišli na jezero i nestali, prenosi Daily Mail ovde. Policija je pronašavši dečaka zapravo mislila da je naišla na devojčicu što ju je zbunilo, a bilo je teško i pitati tako malo dete da objasni šta se tačno desilo. Svi ovi uslovi otežavaju potragu, a sa gustim biljkama na dnu jezera, teško da se Naya nije uplela u neku od njih i da će ikad biti pronađena.

Pročitajte još  Umrlica Naye Rivere kaže da se ona udavila za svega nekoliko minuta

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Naya Rivera

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu i već deset godina gradi svoje ime i status u novinarstvu, PR-u i marketingu u oblasti muzike. Muzika je smisao njenog života i hrana za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo.

One thought on “Potraga za Nayom Riverom još traje, telo možda ne bude pronađeno

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.