Naya Rivera otpisana iz živih, progutao je vrtlog?

Nažalost, američka glumica Naya Rivera ni do vikenda nije pronađena, a policija ju je već proglasila mrtvom, što znači da će u najboljem slučaju pronaći njeno telo. Nažalost, postoji šansa da se čak ni to ne desi, pa da nesrećna zvezda ne dobije ni sahranu.

Na pres konferenciji održanoj prošle noći, lokalni šerif oblasti gde se Naya po svemu sudeći udavila kaže da oni od četvrtka uveče pretražuju dno veštačkog jezera u kome je ona nestala. Međutim, čak i uz upotrebu najsavremenije tehnologije, vidljivost je manja od pola metra. Narednik Kevin Donoghue koji rukovodi potragom u intervjuu za People kaže da veruje kako je Naya mrtva, ali da nije u pitanju ni ubistvo ni samoubistvo.

“Pričali smo sa njenim sinom, a ništa od onoga što nam je on rekao ne ukazuje na to da se ona ubila. Sve što smo čuli govori nam da se ona udavila nesrećnim slučajem. Naravno, ne možemo da kažemo da je to sigurno tačno. Jednostavno ne znamo, to je misterija… Još uvek istražujem, još uvek tražimo. Tražimo nove tragove u hodu. Međutim, po svemu što za sad znamo, to nije dovoljno da budemo sigurni šta se desilo.”

Inače, jezero je od 1994. pa do danas odnelo osam žrtava, a porodica jedne devojčice koja je takođe nastradala, navela je da je Nayu možda zadesila smrt na isti način – od vira. Naime, spomenuta devojica plivala je sa porodicom na jezeru 16. maja 2009. godine, a onda se iznenada pojavi vir i povukao je na dno. Njen tata je uspeo da je zgrabi za kosu i pokušavao je da je izvuče, ali uzalud. Kad su je spasioci pronašli ,opisali su njeno telo kao neprepoznatljivo, i inešto što niko ne bi trebalo da vidi. Plivanje u jezeru jeste dozvoljeno, ali stručnjaci odavno upozoravaju da je to opasno jer je ono dosta duboko a spasilaca nema dovoljno.

Pročitajte još  Demi Lovato i druge zvezde mole se za pronalaženje Naye Rivere

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Naya Rivera

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.