Sličnost je neverovatna: Tini Stoessel ima dvojnicu u modnom rijaliti šou!

Martina Stoessel nedavno je bila tema medija kao jedno od imena koja će se možda naći u pevačkom rijaliti šou “Cantando 2020“, a baš u ovom trenutku nju su povezali sa zvezdom modnog rijalitija “Corte y confección”, u kom zvezde pokazuju komade po poslednjoj modi – jedna epizoda stavila je odeću u drugi plan i postala je aktuelna priča da manekenka izgleda identično kao Tini!

Video u kom manekenka šeta modnom pistom u crvenoj haljini sa crnim svetlucavim gornjim delom upoznaje nas sa učesnicom rijalitija “Corte y confección” po imenu Ailin – kada je Ailin izašla na pistu, osim kreacije na njoj, pažnju je privukla njena sličnost Martini. “Ailin Stoessel. Da li ti je neko rekao da si slična Tini Stoessel?” upitali su devojku, pa su se i ostali u studiju složili da su odmah pomislili na Tini, a Ailin je nasmejana odgovorila: “Mnogo njih mi je reklo istu stvar”.

Tini Stoessel ovih dana je aktuelna i jer se pridružila listi od 300 zvezda svog regiona koje su 9. jula za Billboard Argentina napravile onlajn koncert “Argentina En La Casa” (Argentina u kući, simbolično za period karantina u doba korona virusa). Osim nje nastupili su i Abel Pintos, Luciano Pereyra, David Lebón, Sandra Mihanovich, Peteco Carabajal i mnogi drugi. Tog dana se obeležava i dan nezavisnosti Argentine, pa je šou trajao 24 časa.

Ispod možete videti i snimke kako Tini peva pesme “Diciembre” i “Recuerdo”.

Autor: Famoza.net

Pročitajte još  Tinista's Academy predstavlja kalendar za 2018. godinu!

Foto: Instagram/Martina Stoessel

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

3 thoughts on “Sličnost je neverovatna: Tini Stoessel ima dvojnicu u modnom rijaliti šou!

    1. Dosta je bilo iseljenika u Argentinu posle Drugog svetskog rata, ali uglavnom iz Hrvatske.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.