Ariana je u suzama na trogodišnjicu napada u Mančesteru

U subotu će biti tačno tri godine od terorističkog napada iz verske mržnje u Mančesteru, a nakon koncerta Ariane Grande. Pevačica je odavno rekla da joj se rane od tog događaja nikad neće zaceliti, a da ne zaboravlja čak 22 života koja su oduzeta tog dana, pokazala je još jednom.

Ari se tako obratila svom velikom fandomu na Instagramu porukom koja je došla iz srca. “Želim da ovaj trenutak iskoristim kako bih poslala ljubav svima koji osećaju tugu i kojima je jako teško na godišnjicu koja dolazi ove nedelje. Ne prođe dan a da sve ovo ne utiče na na vas i na mene. Misliću na vas tokom čitave nedelje i vikenda. Moje srce, moje misli i molitve su uvek sa vama.” Ari je uz poruku ostavila i crno srce, odnosno pčelu koja simbolizuje ovu tragediju, piše Daily Mail.

Zbog korona virusa Ariane sigurno neće biti u Mančesteru na obeležavanju godišnjice, ali svi se nadaju da će ona doći da poseti spomen park kad narednog puta bude dolazila u Veliku Britaniju. Da se podsetimo, ubistvo je izvršio verski fanatik Salman Abedi koji je razneo sebe i još 22 osobe 22. maja 2017. godine, a povređeno je 139 ljudi, od kojih su mnogi morali duže biti zadržani u bolnici. Salmanov brat Hashem uhapšen je i izručen velikoj Britaniji jula prošle godine, a sud nije pokazao nimalo milosti prema njemu.

Pročitajte još  Bacimo pogled u novi život Ariane Grande i njenog muža Daltona Gomeza!

Videćemo da li će Ari na još neki način obeležiti godišnjicu, ali šta god da uradi ili ne uradi, niko nema prava da je osuđuje. Ona je i sama žrtva ovog događaja koji ju je zauvek izmenio, a bile su potrebne godine da bi se njena psiha koliko-toliko oporavila. Ari je više puta sugerisala čak i da je ulazila u nove veze samo kako bi pobegla od svega i nekako pronašla sigurnost.

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Ariana Grande

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

2 thoughts on “Ariana je u suzama na trogodišnjicu napada u Mančesteru

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.