Skromna: Ariana Grande još jednom odala počast porodicama žrtava terorističkog napada u Mančesteru!

Iako je prošlo više od dve godine od tragičnog terorističkog napada na koncertu Ariane Grande 22. maja 2017. godine, pevačica se još jednom osvrnula na taj događaj u novom intervjuu za časopis Vogue čiju naslovnicu krasi u prelepom letnjem izdanju! Ari se u ovoj temi osvrnula na sam događaj i koliko je teško porodicama koje su izgubile drage osobe u tom napadu, ali naglašava da joj nije ni najmanja namera da im otvara još uvek sveže rane.

“To nije moja trauma, to je trauma tih porodica. To je njihov gubitak, tako da je teško sve to pustiti bez razmišljanja o tome da će oni pročitati ovaj intervju i da će im ovo vratiti sećanja o tome,” istakla je Ari za Vogue. Kao što znate, Ari se u rekordnom roku vratila u Mančester nakon nesreće i organizovala je humanitarnu akciju pod nazivom “One Love Manchester” kojom je prikupila novčana sredstva za porodice tragično nastradalih, ali pevačica ističe da nije zadovoljna što je dobila tolike pohvale za koncert koji je organizovan u kratkom roku.

“Ponosna sam što smo bili u prilici da prikupimo toliko novca u nameri da damo ljudima osećaj ljubavi i jedinstva, ali na kraju krajeva, to nikoga nije vratilo,” konstatovala je Ari. “Svi bili kao ‘gledaj ovu čudesnu stvar’, dok sam ja pomislila ‘O čemu vi govorite? Mi smo radili najbolje što smo mogli, ali na realnom nivou, nismo uradili ništa’,” zaključuje ona.

Pročitajte još  Odlični rezultati: Ariana Grande motiviše mlade da sruše Donalda Trumpa

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ Ariana Grande

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.