Ne zaboravlja: Četiri godine od najveće tragedije u životu Ariane Grande

Na današnji dan, pre tačno četiri godine, nakon koncerta Ariane Grande u Mančesteru desio se teroristički napad u kome su život izgubile 22 osobe. Sem toga, stotine ljudi su povređene u eksploziji, a neki od njih nisu uspeli da se oporave do kraja. Sama Ariana često ističe da joj je ovaj događaj zauvek ostao u sećanju i da ne može da kontroliše suze kad pomisli na to što se desilo.

Koliko joj je stalo, Ari je pokazala time što je odmah u ponoć po američkom vremenu objavila na svom Instagramu poruku koja sadrži imena svih poginulih. U poruci, ona dodaje, “Iako je bol uvek prisutan a naš odnos prema njemu se konstantno menja i prikazuje se na drugačije načine svake godine… Znam da ova godišnjica neće biti laka, znajte da mislim na vas. Mančester, moj srce je danas i uvek sa tobom.

BBC je sad intervjuisao neke od arianatora koji su preživeli eksploziju, ali uz velike povrede. Među njima je i sad 21-godišnja Millie Tomlinson koja kaže da je posle napada napustila studije. “Jednostavno nisam mogla da se izborim sa svojim povredama”, priča ona. Međutim, Millie sad ponovo studira i veliki je optimista. “Srećna sam što sam živa, želim da imam dobre ocene i da radim ono što želim da radim. Osećam da mi je ta tragedija omogućila da postanem bolja osoba.”

Pročitajte još  Njen san je ispunjen: Ariana Grande objavila pesmu sa Stevie Wonderom!

Mnogo manje srećna bila je 15-godišnja Olivia Campbell-Hardy koja je poginula tokom napada, a njena porodica je napravila fondaciju u njenu čast. Novac koji prikupe služi kako bi se deca obrazovala u oblasti muzike i plesa u gradu Mančesteru. Olivia je i sama jako želela da se bavi muzikom, pa njeni roditelji u svemu ovome nalaze veliku utehu.

U katedrali u Mančesteru danas će se održati pomen svim poginulima, a svi koji žele, mogu da dođu da se pomole i zapale sveću. Čitav događaj biće prenošen i na Facebook stranici katedrale. Da podsetimo, napadač je poginuo tokom napada, a njegov brat Hashem Abedi osuđen je na minimum 55 godina zatvora.

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Ariana Grande

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Kvalifikacije za Famoza Music Chart #100 su završene, evo ko je sve u finalu!

One thought on “Ne zaboravlja: Četiri godine od najveće tragedije u životu Ariane Grande

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.