Kendall Jenner plaća 90.000 dolara kazne i može da bude presrećna!

Plaćanje kazne od 90.000 dolara nije nešto što prija ni tako bogatim zvezdama kao što je Kendall Jenner, ali u ovom slučaju, ona će zapravo zaraditi na prevari koju je napravila! Naime, to je tek trećina novca koji je ona dobila za promovisanje festivala koji je u istoriju ušao kao najgori u istoriji!

Kendall je samo jedna od zvezda koja je promovisala čuveni Fyre Festival i koje su popile tužbu jer su učestvovale u toj prevari. Šta je Kendallin greh? Pa to što je ona 2017. godine na svom Instagram profilu objavila reklamu za festival, a gde uopšte nije jasno stavila do znanja da je u pitanju promocija. Kad znamo da je ona za tu jednu jedinu objavu dobila 275.000 dolara a da je kažnjena sa samo 90.000, jasno je da je ona profitirala, a sud je svima poslao poruku da se činjenjene loših stvari isplati, makar ako ste slavni.

U tužbi je inače pisalo da je Kendall namerno navela javnost na pogrešan zaključak da će na festivalu nastupati Kanye West, iako je dobro znala da se to neće desiti, prenosi E! News. Sama Kendall govorila je ranije The New York Times da ona nije ništa kriva, odnosno da nije imala pojma da će Fyre Festival ispasti prevara. “To je bilo nešto novo i morate verovati u takve stvari i nadati se da će sve biti kako je rečeno”, istakla je ona, ali opet izbegla da objasni činjenicu zašto je varala javnost najavom da dolazi Kanye, kao i zašto nije naglasila da se radi o reklami. Slične tužbe kao Kendall očekuju i druge zvezde, a neki su već dobili kazne. Najgore je prošao osnivač festivala Billy McFarland koji već služi kaznu od šest godina zatvora, i to nakon što je sam priznao prevaru. Sem toga, on treba i da plati 26 miliona dolara, što je novac za koji je oštetio one koji su ulagali novac u njegov projekat.

Pročitajte još  Directioneri ih podržavaju: Taylor i Cara zahtevaju od Kendall da ostavi Harryja Stylesa?

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.