Sad je još bolnije: Objavljeno da je policija mogla da spreči napada na koncert Ariane Grande i spase živote

Iako je od terorističkog napada u Mančesteru na koncertu Ariane Grande prošlo već pola godine, čitav slučaj se još uvek istražuje a analiza koja je urađena govori da je sve moglo biti sprečeno da je policija drugačije postupala sa informacijama koje je već imala u rukama.

Kako se navodi, terorista koji je sproveo ovaj napad u delo, Salman Abedi je bio na crnoj listi policije i već je ranije proveravan ali ne uoči samog napada. Iako su u tajnu službu stizale informacije da on možda nešto sprema, stručnjaci su procenili da on ipak ne predstavlja opasnost, što je bila fatalna greška.

Ipak, treba reći i da britanska policija svake godine zaustavi veliki broj terorističkih pretnji o čemu nikad i ne saznamo, kako se ne bi dizala panika u javnosti. Nažalost, koliko god dobro bilo obezbeđenje, gotovo je nemoguće sprečiti svaki pokušaj napada. Ipak, činjenica da je Ari nastavila da peva a fandom da dolazi na koncerte govori da strah i mržnja nisu pobedili!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Ariana Grande

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Ljubica šalje sjajan tekst ličnosti: Da li najviše ličiš na Sel, Ari, Tini, Demi, Taylor ili Camilu?

3 thoughts on “Sad je još bolnije: Objavljeno da je policija mogla da spreči napada na koncert Ariane Grande i spase živote

  1. Pa ne sumnjam da policaija daje sve od sebe,ali opet kada su životi ljudi u pitanju treba na sve obratiti pažnju

  2. Ogorcena sam!!!Mislim da to nije uredu…Ako je vec na crnoj listi,i nesto radi blizu tolikog mesta onda bi bar mogli da pogledaju i prpaze na njega!

  3. Sta je tu je. Vec pola godine, a cini mi se kao mjesec dana i ne mogu to zaboraviti. Takav je zivot. Ne mozemo vise nista uciniti i nazalost uvijek cemo zaliti za tim zrtvama 🙁

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.