A sebe predstavljao kao heroja: Beskućnik optužen da je opljačkao Arianatorku koja je umirala nakon napada u Mančesteru

Jedan beskućnik po imenu Chris Parker (33) u medijima je bio proglašen za heroja nakon što im je ispričao kako se slučajno našao na mestu terorističkog napada u Mančesteru na koncertu Ariana Grande ali istina do koje se sad došlo je nažalost mnogo mračnija.

Međutim, prvih dana ove godine njega je privela policija zbog vrlo ozbiljne optužbe da je on zaista bio na licu mesta odmah nakon eksplozije ali samo da bi pljačkao već preminule ili umirujuće Arianatore, praktično decu. Kako se navodi, on je opljačkao devojčicu od 14 godina koja je umirala ispred arene otevši joj mobilni telefon a od njene bake koja je takođe ležala teško povređena je oteo torbicu!

Chris Parker je medijima prethodno pričao da je jednu povrđenu devojčicu umotao u svoju majicu kao i da je jednu umiruću ženu držao u naručju. Ovo nije sve – svedoci tvrde da je Chris pokušao da ukrade još jednu torbu i kaput ali je na vreme spažen pa je pobegao. U međuvremenu on je već i priznao krivicu a 70.000 dolara koliko mu je bilo donirano nakon lažnog herojskog akta neće završiti u njegovim džepovima.

Autor: Famoza.net
Foto:

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Pogledaj video koji je Milica posvetila Ariani Grande!

7 thoughts on “A sebe predstavljao kao heroja: Beskućnik optužen da je opljačkao Arianatorku koja je umirala nakon napada u Mančesteru

  1. Sjećam se price o njemu. Bilo mi je jako drago što postoje takvi ljudi. Sada ispada da je to laž 🙁

  2. Ovo baš i nije lijepo za čuti, umjesto da im pomogne on im krade stvari. 🙀😔

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.