Arianatori besni na Billboard: Ari a ne Selena je žena godine!

Američki Billboard već je proglasio Selenu Gomez za ženu koja je obeležila muzički svet u 2017. godini ali malo je reći da tako nešto ne prija Arianatorima koji ne mogu da se načude tome i tvrde da je njihov ostavio mnogo jači utisak, makar zbog terorističkog napada na koncertu u Mančesteru.

Sel je priznanje dodeljeno zbog uspeha na top listama ali i činjenice da puno radi sa mladima koji je smatraju svojom inspiracijom kao i da svoj glas koristi za humane misije. Arianatori tvrde da je sve to lepo ali da njihov uzor radi sve to ali i više, kao i da je ona organizovala najveći koncert godine, posvećen upravo žrtvama napada na njenoj turneji.

“Da li je Selena organizovala koncert na manje od dve nedelje od napada u Mančesteru?”, “Da li ste to zaboravili da Ariana postoji?” ili “Bez uvrede, ali Ariana Grande zaslužuje ljubav i poštovanje nakon svega što se desilo u Mančesteru pre pola godine” samo su neki od komentara. Priznajemo, ovo nisu slabi argumenti ali šta god da je žiri odlučio, neko bi bio nezadovoljan!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Ariana Grande

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  "Bilo je slučajno": Ariana Grande ne želi da tuži sveštenika zbog neprimerenog dodirivanja

7 thoughts on “Arianatori besni na Billboard: Ari a ne Selena je žena godine!

  1. ja volim sto je selena osvojila ove godine titulu,ali volela bih da je ari to osvojila,ali bre ljudi bice sldeca godina i dalje….. <33 Postovanja malo <33

  2. I Ari i Sel podjednako zasluzuju tu titulu. Samo sto svaki fandom vise podrzava svoje idole

  3. Mislim da je Sel ipak zaslužila titulu koju je i osvojila. (no hate moje mišljenje) Mislim da su i Ari i Sel odlične pjevačice! Ne slažem se da Ari ne dobija dovoljno ljubavi kao i Sel!

  4. Ari je zasluzila pogledajte sta je sve uradila ove godine turneja,one love mcr itd….a volim i sel ali je ari zasluzila basss malo nagrada je dobila ove god

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.