Taylor Swift podgreva tračeve da snima duet sa Katy Perry!

Taylor Swift je sa svoja poslednja dva albuma Swiftiejima zadala glavobolju i slatke muke kad god nešto treba da objavi – ona nije zvezda koja će vam jednostavno u objavi saopštiti šta sledi, već će ostaviti brdo tajnih znakova koje vi morate da dekodirate. To je neke već i umorilo, a neki i dalje vole ovaj princip, a i Taylor se to očigledno jako dopada, tako da i ovih dana se priča da mnoge nove stvari vezane za nju tek stižu!

Podsećamo za početak da je Taylor napravila pometnju objavivši selfi “Not a lot going on at the moment“, što je aluzija na njen singl “22” iz ere “Red”, a iako u njemu nema nikakve najave za novu pesmu, fanovi su odmah pomislili da ovaj opis nije odabrala bez razloga. Tako je i njena sledeća objava privukla mnogo pažnje iako bi svako rekao da je to samo običan post – ispod možete videti da je njena nova objava mali povratak na “Reputation” eru, jer je u opisu napisala “Big isolation” što zvuči kao “Big reputation” iz pesme “End Game”, a tu su i emodžiji zmije.

View this post on Instagram

🍷 🐍 biiig isolation 🐍 🍷

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift) on

Osim opisa, intrigantan za Swiftieje je i sam Tayin stajling, jer ona na slici nosi majicu u boho stilu, sa floralnim / cvetnim printom, a Katy Perry 15. maja predstavlja singl “Daisies” (“bele rade”). Da li to znači da taj singl ima neke veze sa Taylor? Saznaćemo već za par dana!

Pročitajte još  Katy Perry zahteva izvinjenje od Taylor Swift: Ona je prva počela!

Za sad ne možemo da kažemo da li je ovo 100% tačno, ali makar neke vesti vezane za Taylor možemo potvrditi – ona će 17. maja objaviti koncertni specijal koji je prošlog septembra snimila u Parizu na “City Of Lover” koncertu, koji je, nažalost, očigledno jedini pravi “Lover” koncert ove ere, jer je “Lover Fest” za sad otkazan.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Taylor Swift

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu i već deset godina gradi svoje ime i status u novinarstvu, PR-u i marketingu u oblasti muzike. Muzika je smisao njenog života i hrana za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.