Stiže drugi spot za “Stuck With U”, evo kako možete da učestvujete u njemu!

Kao što znate, Ariana Grande i Justin Bieber su udružili snage u ovom teškom životnom periodu i odlučili su da je sada pravo vreme da svetu poklone prvi duet “Stuck With U” koji je upravo inspirisan životom u karantinu koji je još uvek aktuelan u drugim delovima sveta. Spot za ovu pesmu je oborio sve rekorde, uključujući i to da je Ariana postala prvi ženski umetnik koji je zauzeo prvo mesto na Spotify listi u Americi u ovoj 2020. godini!

Ipak, to nije sve, jer su Ari i Justin odlučili da naprave još jedan spot za ovu pesmu u koji će biti uključeni upravo njihovi fanovi, što je sjajna zanimacija za sve koji su jednostavno primorani da sede kod svoje kuće kako bi sačuvali sopstveno zdravlje. Tu su i dobre vesti za fanove iz našeg regiona, koji takođe mogu da učestvuju! Kao što smo i u prvom videu za ovaj duet imali priliku da vidimo da su uključeni i Arini i Jusovi fanovi, tu je sada još jedna šansa za sve da pošalju svoj video putem Twittera, a sve to je potvrdio i producent Alfredo Flores!

Justin se oglasio na svom Twitter profilu gde je zamolio fanove da šalju svoje videe sa oznakom #StuckWithU, zamolivši sve da ih ne pošalju prekasno, a nešto slično je napisala i Ari na svom nalogu, najavivši da stiže još nešto. Ipak, Alfredo je bio taj koji je odlučio da nam malo razjasni stvari! Sve što treba da uradite jeste da snimite video uz ovu pesmu, okačite ga na svoj Twitter profil uz #StuckWithU i označite Ari, Jusa i Alfreda, što će vam omogućiti priliku da budete uključeni u spot. Ipak, Alfredo ima par napomena za sve: “Zdravo, dve poruke – 1. Ako ste već u videu, dajte i drugima šansu; 2. Molim vas da ne šaljete isti video 100 puta za redom. To otežava da vidimo druge videe i obećavam vam da vam spam neće pomoći. To je sve.”

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ Justin Bieber

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.
Pročitajte još  Spremni? Danas u 18h počinje Famoza koncertna anketa, ovo su pravila i spisak zvezda za koje se može glasati!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.