Katy Perry zahteva izvinjenje od Taylor Swift: Ona je prva počela!

Katy Perry gostovala je u šou Jamesa Cordena prethodne noći a tamo je po prvi put otvoreno govorila o svom sukobu sa Taylor Swift, okrivivši je još jednom da je ona prva počela i da zato treba i da sve završi izvinjenjem.

“Tačno je, postoji određena situacija”, priča Katy. “Iskreno, ona je započela je vreme je da to završi.” Katy napominje i da problem nije u njoj jer je dala sve od sebe da se ratne sekire zakopaju. “Ona neće da priča sa mnom. Radim prave stvari a ona me skroz isključi i samo napiše pesmu o tome. Onda samo pomislim, ‘OK, kul, tako želiš?'”.

Iako sve priča sa besom u glasu, Katy ističe da joj je zaista dosta svega i da bi najviše volela da čitava priča dođe kraju. “Stvarno hoću da se to završi. Međutim, postoji zakon akcije i reakcije. Uradite nešto i dobićete reakciju. Verujte mi, reakcije će uvek biti. Sve je u karmi.” Upitana da li bi jedna poruka od Taylor bila dovoljna da sukob nestane, Katy odgovara, “Da, apsolutno, 100 posto.”

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Katy Perry

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Tom Hiddleston poručio Taylor: Hejtera će uvek biti, kuliraj ih!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.