Izvori otkrivaju: Taylor Swift ima duet sa Selenom Gomez i Katy Perry na albumu “Lover”!

Taylor Swift će predstaviti svoj sedmi studijski album “Lover” za nešto manje od tri nedelje, a pevačica je već krajem prošle nedelje krenula sa organizovanjem tajnih sesija sa fanovima sa kojima se druži, priča i sluša svoj album u jednoj od svojih raskošnih kuća, a kako govore prve informacije – svako će naći nešto što mu se dopada na albumu! Međutim, informacija koja je privukla najviše pažnje, jeste da se na Taylorinom novom albumu nalazi duet sa Selenom Gomez i Katy Perry!

Kako saopštava jedan fan nalog o Taylor, oni koji su bili na “Lover” tajnoj sesiji otkrivaju da je Tay ispunila veliku želju publici, jer je konačno snimila pesmu sa Sel, ali i Katy Perry sa kojom se nedavno pomirila i njihova pesma govori o osnaživanju žena.

Ne treba zaboraviti i da je Katy imala priliku da gostuje u Taylorinom spotu “You Need To Calm Down” za koji Tay ističe da su obe želele da budu simbol iskupljenja i oproštaja. “Nismo želele da se išta zna u javnosti, dok same nismo bile sigurne da su stvari između nas u redu,” objasnila je Tay tada. Ovo zaista zvuči odlično!

Autor: Famoza.net
Foto: Twitter

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.
Pročitajte još  Svi su nju čekali: Taylor Swift oduševila nastupom na gala večeri sto najuticajnijih ljudi na svetu!

One thought on “Izvori otkrivaju: Taylor Swift ima duet sa Selenom Gomez i Katy Perry na albumu “Lover”!

  1. Ti "fanovi" ne bi trebalo da objavljuju informacije dok ih tay jos nije objavila! Trebalo bu biti zadovoljni sto su imali cast da se upoznaju sa njom, preslusaju lover, dobiju merch i sve to BESPLATNO!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.