„Riverdale“ priprema kraj srednje škole, šta nam sledi posle?

Peta sezona tinejdž drama serije „Riverdale“ u pripremi je, a kao što su svi planovi stali zbog korona virusa, tako je i ova serija „oštećena“ jer, logično, mora da sačeka sa snimanjem. Korona je pomalo omela i kraj četvrte sezone, koja je trebalo da se završi drugačije i da da određenu ideju o tome šta nas očekuje u petoj sezoni, ali uprkos svemu, finale je prikazano na kanalu CW i fanovi mogu da očekuju u petoj sezoni dodatna objašnjenja!

Naime, finalne tri epizode četvrte sezone koje su bile u planu trebalo je da prikažu maturu, finalne odluke o fakultetima i sve važne događaje koji se dese na kraju srednje škole, jer to je svakako važan momenat u životu, i važan je za završetak sezone. Nažalost, snimanje je bilo prekinuto zbog pandemije korona virusa, tako da smo u ovoj sezoni ostali bez toga. Sada se uglavnom svi pitaju da li nas u petoj sezoni očekuju dani fakulteta junaka, ili će se dogoditi ubrzanje vremena pa ćemo već gledati gde će junaci biti kasnije.

Roberto Aguirre-Sacasa koji je zadužen za ovu seriju odgovorio je na određena pitanja o tome šta se sa serijom dešava sada! „Iskreno da vam kažem, imali smo razne ideje pre pandemije, ali sada smo svi u svojim sobama, viđamo se preko Zooma, uzimamo sve opcije u obzir. Dobra je ideja u ovom trenutku preći na drugo vreme radnje, ali za sad samo sakupljamo opcije“ otkriva on.

Pročitajte još  Anastasija u novom kvizu proverava koji ste lik iz serije "Riverdale"!

Vrlo je nezgodno što ova sezona nije mogla da se završi kako je planirano, tako da to samo otežava da se u petoj sezoni odmah preće na period kad su junaci stariji. „Takođe je jako teško oprostiti se od srednje škole jer ona je važna za junake i naš brend. Prosto nisam spreman da kažem zbogom tome, to je živa istina“ zaključuje Sacasa. Dakle, ni sami producenti nisu sigurni šta će se dogoditi – očekujte neočekivano!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Riverdale

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Zvezde serije "Riverdale" oplakuju preminulog kolegu i prijatelja Lukea Perryja

One thought on “„Riverdale“ priprema kraj srednje škole, šta nam sledi posle?

  1. Nadamo se da ne jer serija je imala takvu tematiku da se veže za srednju! Ako budu nastavili, te da oni idu kao na fakultet biće samo ravlačenje priče koja može ići do 10+ sezona. Nažalost posle 1.sezone serije gubi smisao sa početka..!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.