Kylie Jenner pokušala da unovči ime svoje ćerke čim se rodila, ali postoji problem!

Kylie Jenner je od sopstvenog imena izgradila brend, pa je uspela da zaradi i impresivnih milijardu dolara. Ona se svakodnevno trudi da njeno ime ostane savršeno, mada ponekad ima probleme sa paparacima koji je uhvate bez šminke i prikažu njenu “običnu verziju“. S obzirom na svoj brend, ona nikad ne izlazi bez šminke, a u projekte vezane za šminku često ubacuje ime svoje ćerke Stormi, koje za sad nije u mogućnosti da unovči! Iako nije ništa novo da zvezde zaštite imena svoje dece ili svojih brendova (ili su ta dva jedno te isto u njihovom svetu?), Kylie ima jedan problem!

Kylie, naime, ima problem sa svojom idejom da zaštiti autorska prava na ime ćerke Stormi, ne bi li i njega koristila kao brend, jer je ovo ime već zaštitila druga kompanija, Business Moves! Kylie smatra ovo besmislenim jer, kako ona računa, ime Stormi poznato je širom sveta i odnosi se isključivo na njeno dete, te ona pokušava sada da osujeti plan te kompanije da koristi Stormino ime, a Business Moves tuži nju jer je Stormi Couture već “njihova ideja”.

Kylie se trenutno trudi da okrivi kompaniju da pokušava da izvuče profit od njenog deteta i da nema smisla započinjati bilo kakvu tužbu na njen račun, kako prenosi TMZ, a u njenu korist ide i činjenica da je Business Moves zaštitio ime Stormi Couture kada je Stormi već rođena i imala je tek mesec dana. “Ime Stormi je jedinstveno i odnosi se na Stormi Webster” smatra Kylieina ekipa, koja aludira i na to da je kolekcija šminke Stormi privukla ogromnu pažnju medija a da se i tu ime odnosi na Kylieinu devojčicu.

Pročitajte još  Kylie Jenner na meti iako joj pola zaposlenih nisu belci!

Sličan problem sa ovom kompanijom ima i DJ Khaled čije dete se zove Asahd, a ubrzo nakon rođenja deteta, Business Moves je registrovao ime “Asahd Couture”. Kylie će morati da se bori da dobije Stormino ime!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Kylie Jenner

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu i već deset godina gradi svoje ime i status u novinarstvu, PR-u i marketingu u oblasti muzike. Muzika je smisao njenog života i hrana za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo.

One thought on “Kylie Jenner pokušala da unovči ime svoje ćerke čim se rodila, ali postoji problem!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.