Obrukao se: Liam Payne izbačen iz kluba, pa hteo da se bije! (video)

Liam Payne baš se obrukao proteklog vikenda, a nakon što je pokušao da uđe u jedan kafić u Teksasu. Naime, on je pokušao da na silu tamo uđe u društvu svoje devojke Maye Henry koja na to nema pravo jer ima samo 19 godina. Nakon što mu je obezbeđenje pojasnilo da to ne smeju da urade, on je pokušao da izazove fizički sukob!

Na snimku koji je objavio TMZ, vidimo Liama u već prljavoj košulji, koja govori da je on već bio bačen na zemlju. On potom preti izbacivačima da će ih tužiti, ali njima i dalje ne pada na pamet da ga puste unutra. Liam danas naizlazi samo na osude, jer je dobro poznato da u Americi osobe koje imaju manje od 21 godine ne smeju da piju, a samim tim ne smeju ni da uđu u prostor gde se pije. Kazne za nepoštovanje ovog pravila su drakonske, ali deluje kao da je Liam hteo da se provuče na račun svoje slave.

Kako svedoci navode, Liam je prvo uspeo da se uvuče zajedno sa svojom devojkom, ali onda je obezbeđenje primetilo da je ona maloletna, pa su ih ispratili napolje. Nakon toga, Liam je pokušao da na silu uđe, ali ga je izbacivač kao od šale baci na zemlju. Nakon pretnji da će da prebije izbacivača, Liam je ipak odlučio da ode, a policija nije intervenisala.

Liam je odmah nakon toga u besu na svom Instagram storyju napisao poruku za spomenuti kafić gde je rekao, “Tri vaša izbacivača su skočila na mene bez razloga dok sam hteo da da izvadim ličnu kartu. Sve sam slikao, vidimo se na sudu.” Međutim, kad je video da postoje snimci gde se vidi šta se stvarno desilo, kao i da ljudi tvrde da je on kriv za sve, mladi muzičar se predomislio pa je poruka obrisao! Čini se da bi on sad najviše voleo da se ovo nikad nije ni desilo!

Pročitajte još  Konačni oproštaj: Louis sahranio mamu, Liam bio uz njega

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Liam Payne

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.