Znamo i da je još voli: Liam Payne viđen na dejtu sa bivšom verenicom, da li je palo pomirenje?

Liam Payne deluje kao nonšalantan dečko koji lomi srca, ali neko je slomio i njegovo. Naime, on je nedavno bio jako emotivan zbog rastanka od svoje verenice Maye Henry, pa je čak javno napisao da ne puštamo ljude koje volimo jer će posle biti kasno, i napisao je i da još voli Mayu. Možda je ovo pokajanje urodilo plodom, jer su se Maya i on videli – da li je palo i pomirenje nakon svega?

Naime, Maya i Liam našli su se u nedelju na dejtu na luksuznoj lokaciji u gradu Bekonsfildu, u baru pored bazena. Po pričama očevidaca, oni su veče proveli tako što su ispijali koktele i mazili se!

“Dodirivali su se sve vreme. Flertovali i pipali po rukama. U jednom trenutku je Liam i stavio ruku oko njenog struka. Nisu se ljubili, ali nisu se ni krili od ljudi, čak su otvoreno zajedno napustili bar” pričaju izvori.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Liam Payne

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  One Direction: Bilo nam je teško kad je Zayn otišao ali sve je ispalo dobro!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.