Sramota: Liam Payne hteo da se tuče sa Cherylinim bivšim mužem u restoranu!

Liam Payne je u nedelju uveče saopštio da se razišao sa Cheryl, a kako sad mediji u Britaniji prenose, on je samo dva dana pre toga hteo da se bije sa njenim bivšim mužem, Jean-Bernard Fernandez-Versinijem na koga je slučajno nabasao u jednom restoranu u Londonu.

Kako danas piše Daily Mail, Liam se baš obrukao jer je u restoranu on taj koji je hteo da izazove kavgu, pa je moralo da reaguje obezbeđenje! “Jean-Bernard je sedeo za stolom i onda je pitao svog prijatelja, ko je taj tip što ga non-stop gleda. Onda se setio da je u pitanju momak njegove bivše žene. Liam je bio besan i spreman da se bije! Bilo je razmene ružnih gestova i pretnji. Jean-Bernard je odlučio da ode jer nije želeo tuču, a i svakako je morao da ide na let”, priča jedan izvor.

Liam je zamrzeo Cherylinog bivšeg iz njenih priča, jer je ona tvrdila da ju je on stalno maltretirao, a to stoji i u papirima koje je podnela za razvod tog braka. To praktično znači da su tog dana Cheryl i Liam još bili zajedno, ali su ubrzo nakon toga odlučili da se raziđu.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Liam Payne

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Već? Liam Payne preboleo Cheryl, flertuje sa prelepom manekenkom!

One thought on “Sramota: Liam Payne hteo da se tuče sa Cherylinim bivšim mužem u restoranu!

  1. razumem liamovu ljutnju ali mogao je da razgovara sa njim u privatnosti, tuca uopste nije bila potrebna

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.