Svađa medija: Da li je Liam Payne raskinuo sa devojkom ili ne?

Prilično bizarne stvari se dešavaju danas jer mediji istovremeno prenose i da Liam Payne raskinuo sa svojoj devojkom Mayom Henry, ali i da to nije učinio! Kako je objavio The Sun, njih dvoje zaključili su da ipak mnogo bolje funkcionišu kao prijatelji, pa da su se razišli na miran način.

“U poslednje vreme njihova veza je bila u problemu, pa su odlučili da raskinu”, piše ovaj tabloid. “On je bio prezauzet krajem prošle godine, a kad je konačno zastao, oboje su imali priliku da ponovo razmisle o tome šta je to što žele. Odlučili su da se rastanu, ali on ne plače i želi da sve ovo ostavi iza sebe. On već govori ljudima da je singl i da gleda u budućnost.” Da u svemu ovome ima neke logike najbolje govori to što par nije viđen zajedno već skoro dva meseca, i to kad je zajedno sa njom izbačen iz jednog kluba.

Međutim, Daily Mail priča skroz drugačiju priču! Jedan izvor koji je navodno blizak paru ističe da je u pitanju zabuna, pa da su Liam i Maya samo odlučili da se sklone od javnosti. “Maya i Liam su definitivno još uvek par, i jako su srećni zajedno. Oboje se odmaraju od društvenih mreža i uživaju družeći se daleko od očiju javnosti”, kaže ovaj insajder. Njih dvoje zajedno su još od avgusta 2018, odnosno neposredno nakon što se Liam rastao od Cheryl sa kojom ima dvogodišnjeg sina. Interesantno je da se par upoznao na jednom meet and greetu kad je Mayi bilo samo 15 godina, a ona je tad važila za veliku directionerku!

Pročitajte još  5 Seconds of Summer: Želimo da se One Direction vrati!

Liam je u prošlosti kukao na svoj ljubavni život ocenivši da je stalno pravio pogrešne izbore, ali da mu Maya sad pruža podršku i da je sad konačno shvatio šta je to prava ljubav!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.