Tračevi ne prestaju: Liam Payne morao javno da potvrdi da mu je devojka punoletna!

Liam Payne i njegov ljubavni život često postaju vrlo kontroverzni, naročito zbog njegovog čudnog izbora partnerki kad su u pitanju godine! Liam ima 26 godina, njegova bivša partnerka Cheryl s kojom ima dete starija je od njega 10 godina, imao je još nekoliko veza sa starijim ženama, a da sve bude još čudnije, trenutno je u vezi sa mladom tinejdžerkom!

Liam je, naime, u vezi sa Mayom Henry za koju niko nije sasvim siguran koliko ima godina i da li je uopšte punoletna! Iako je većina medija pisala da devojka u ovom trenutku ima 19 godina, kruže priče i da ima čak 16 ili 18, pa su i Liamovi fanovi krenuli da “kopaju” po njenoj prošlosti. Svi ovi tračevi jako su uznemirili Liama!

“19 godina, nemojte verovati svemu što pročitate na internetu” odgovorio je Liam bez daljih objašnjenja.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Liam Payne

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Rep bitka: Jason Derulo vređao devojku i sina Liama Paynea ali je dobio odgovor istom merom! (video)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.